20:00

Stureby SK

Referat: Gröndals IK - Stureby SK

Tung seger på bortaplan. Skönt att rättvisa skippades denna afton!
Matchen började med ett visst övertag från våran sida, efter ca 10 minuter satte "Otto" 0-1 efter en frispelning från "Fischer"? i öppet mål. Underbart skönt. Gröndal hade en del boll. men kom aldrig till farliga avslut. Från igenstans fick Gröndal en straff,som kändes väldigt billig. Straffen gick åt höger ur målvaktens perspektiv & Jonas körde skopan! Årets första straffräddning!
Strax efter fick vi en straff efter att Gröndals målvakt knuffat Jocke å´de grövsta, solklar straff! Erik tvekade aldrig & bulten satte vart den skulle. 0-2 till söders blå!
Starx efter det blåste domarn för halvtid.
Andra halvlek började med en starck press från Gröndal, men dom kom aldrig till några direkta farligheter trots en del bollinnerhav. Mitt i pressen har vi en del giftiga kontringar varav den ena leder till att Jocke rundar keepern & petar in den i öppen bur, 0-3!!
Strax efter lyckas Gröndal forcera vårat försvar & får till en fin avslutning som leder till 1-3.
Efter det räddar Jonas några skott & vi missar ett par chanser, även domarn missar en solklar frilägesutvisning för Gröndal, men vad gör det då Sturpen bärjar 3 pinnar!